El Centenari de la Costa Brava patrocina el bergantí Cyrano

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona dóna suport al projecte del bergantí Cyrano col·locant en una vela el logotip del Centenari.


MARç 2014

En el marc de la celebració, el Patronat de Turisme continua donant el seu suport a aquelles iniciatives que promocionen la destinació de la Costa Brava al territori. Aquest és el cas del projecte del bergantí Cyrano que centra les seves activitats en donar a conèixer la vida quotidiana de les persones que han viscut del mar.

El Cyrano és un espectacular vaixell construït l’any 1989 recreant els antics bergantins que realitzaven viatges d’ultramar. Només amb la seva presència física, el Cyrano és un vaixell que crida l’atenció pels més de quatre-cents metres quadrats de veles i la seva àmplia coberta amb artilleria. La bodega complementa la recreació d’època del vaixell.

El programa d’activitats centra la seva atenció en viatges de curta durada resseguint la Costa Brava, totalment o parcialment, activitats pedagògiques per escolars perquè coneguin els antics viatges d’ultramar, i visites teatralitzades per al públic en general. Una oferta d’activitats que ensenya la quotidianitat del litoral gironí des del segle xviii fins arribar al segle xx.