Eines Web 2.0

Des del 10 de juliol, el Patronat de Turisme s’afegeix a les xarxes socials Facebook i Tripadvisor per comunicar-se amb el públic final per mitjà de concursos, debats i blocs.


MARç 2014

El Patronat de Turisme s’incorpora a les xarxes socials Facebook i Tripadvisor per promocionar els productes i empreses de les destinacions turístiques Costa Brava i Pirineu de Girona amb l’objectiu de comunicar-se d’una manera directa i àgil amb el públic final.

El Facebook que el Patronat de Turisme posa a disposició dels usuaris és dinàmic i participatiu; es fonamenta en el coneixement i descobriment de la destinació gironina i dels seus productes i serveis turístics per mitjà de propostes i concursos. L’espai ofereix fotografies, vídeos i espais interactius de debat, entre d’altres, que permeten a l’usuari demostrar els seus coneixements sobre les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona. A través de la xarxa es vol captar un públic potencial d’àmbit català i estatal.

Tripadvisor és el portal de viatgers amb més usuaris del món, que recull opinions i consultes de destinacions turístiques, serveis i productes adreçats al turista. El Patronat de Turisme ha creat un compte per assessorar i donar resposta a aquelles sol·licituds informatives que s’originin entorn de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona. El Patronat ofereix aquest servei en anglès per tal d’arribar als usuaris d’arreu del món.

Les Web 2.0 permeten modernitzar la comunicació del Patronat i s’adrecen als visitants potencials de la demarcació de Girona. Per tal d’optimitzar el funcionament del Facebook, el Patronat compta amb el suport de nombroses empreses i entitats turístiques de la demarcació que aporten premis als concursos i usuaris procedents d’altres xarxes.

http://www.facebook.com/pages/Costa-Brava-Pirineu-de-Girona/102023133702