Difusió turística en mitjans de comunicació internacionals

La cadena alemanya DW-TV i el diari britànic The Western Daily parlen de la Costa Brava i la Garrotxa.


MARç 2014

El programa televisiu Euromaxx de la cadena alemanya Deutsche Welle TV va emetre el passat 26 i 27 de novembre de 2009 un reportatge de 5 minuts dedicat íntegrament a presentar l’oferta turística i gastronòmica de la comarca de la Garrotxa. El reportatge va emetre’s en versió alemanya (18.30h, 00.30h i 12.30h) i anglesa (21.30h, 03.30h i 15.30h). La producció del programa va ser el resultat de la col·laboració duta a terme pel Patronat de Turisme i l’associació Turisme Garrotxa en l’organització del viatge de premsa que el productor del programa va fer a la demarcació de Girona a mitjan octubre. El programa es pot veure a www.dw-world.de/euromaax.

Per altra banda, el passat 2 de gener, el diari britànic The Western Daily Press, amb 40.000 exemplars, que es distribueix al sud-est del Regne Unit, va publicar un article de dues pàgines a la seva secció de viatges titulat «Gorgeous Girona», que descriu una estada de 48 hores a la ciutat de Girona i a la Costa Brava. L’article, que conté informació pràctica i recomanacions al lector, va publicar-se com a conseqüència del viatge de premsa que el periodista Stephen White va fer a la zona del 18 al 20 de desembre de 2009 i que va tenir el suport de l’Ajuntament de Girona i el mateix Patronat de Turisme.

El Patronat de Turisme posa a disposició de qui ho sol·liciti l’article publicat per The Western Daily Press i el reportatge emès per DW-TV.