Cupons de l'ONCE

L’ONCE publica una sèrie de 40 milions de cupons dedicats al Centenari de la Costa Brava i anuncia l’edició d’una guia turística de la Costa Brava en Braille.


MARç 2014

L’ONCE s’afegeix als actes de celebració del Centenari de la Costa Brava impulsats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona dedicant una sèrie de vuit cupons a la Costa Brava durant els mesos de juny, juliol i agost de 2009.

Cada cupó duu el logotip del Centenari de la Costa Brava i una imatge paisatgística representativa de la demarcació per mitjà de la qual es difondran els atractius naturals, paisatgístics i turístics de la destinació. En total, hi haurà 40 milions de cupons de la sèrie commemoratius.

Aquesta és la primera vegada, des del Fòrum Universal de les Cultures de 2004, que l’ONCE Catalunya fa vuit cupons commemoratius d’un esdeveniment únic.

En cada sorteig es posen a la venda cinc milions de cupons. En total, de la sèrie Centenari Costa Brava hi haurà 40 milions de cupons que es distribuiran a tot l’Estat espanyol. El sorteig dels cupons es pot seguir per televisió a CNN Plus a les 21.28h.

Els cupons de l’ONCE commemoratius de la Costa Brava es publicaran en les dates següents:

  • 6 de juny: Cala Calitjàs – Roses
  • 13 de juny: Cap Roig – Calonge - Sant Antoni
  • 20 de juny: Jardins de Santa Clotilde – Lloret de Mar
  • 11 de juliol: Portlligat – Cadaqués
  • 18 de juliol: Cap de Creus
  • 25 de juliol: Platja de Castell – Palamós
  • 15 d’agost: Ruïnes d’Empúries – L’Escala
  • 22 d’agost: Cala Futadera – Tossa de Mar

Durant l’acte de presentació dels cupons del Centenari de la Costa Brava que va tenir lloc als Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar el divendres 29 de maig i que va comptar amb la presència d’Enric Vilert, president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i de Teresa Palahí, delegada territorial de l’ONCE a Catalunya, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’ONCE van anunciar l’acord per a la publicació d’una guia turística en Braille de la destinació per a la primavera de 2010. El Patronat de Turisme cedeix els continguts per a l’elaboració de la guia i l’organització ONCE realitzarà l’edició de la publicació de la Costa Brava.