Creuers Costa Brava

S’inicia la temporada de creuers turístics als ports de la Costa Brava amb noves companyies navilieres i nous vaixells


MARç 2014

Els ports de la Costa Brava —Palamós i Roses— inicien aquest mes d’abril la temporada de creuers amb l’arribada de noves companyies navilieres i major nombre d’escales i passatgers.

El port de Palamós preveu l’arribada de 36 creuers i aproximadament 31.500 passatgers, el que suposarà un increment de les estades en un 38% respecte del 2012. Onze creuers de companyies europees i americanes visitaran per primer cop l’enclavament palamosí. I, per segon any consecutiu, el port de Roses referma la seva posició com a segon port de creuers de la Costa Brava amb l’arribada de set creuers i la visita d’uns mil tres-cents passatgers al llarg de sis mesos.

Les institucions catalanes duen a terme una important tasca de potenciació de l’activitat de creuers dels ports catalans en els principals fòrums de la indústria creuerística arreu del món. La marca Costa Brava Cruise Ports és la suma dels esforços de Ports de la Generalitat, els ajuntaments de Roses i Palamós, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i les cambres de Comerç de Girona i Palamós per promocionar els ports de Roses i Palamós i la seva destinació turística en un sector que creixerà a la Mediterrània.