Creixen un 15% les visites al portal oficial

En els mesos de juny, juliol i agost, el nombre de visites al portal oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona s’ha incrementat un 15%, i els seguidors del Facebook són ja més de 18.000.



MARç 2014

Gràcies a les millores en el disseny, la usabilitat, la qualitat i la varietat de la informació del portal d’informació oficial (www.costabrava.org i www.pirineugirona.org), a més de potenciar el posicionament en els principals buscadors dels diferents mercats, s’ha incrementat la notorietat dels productes i serveis turístics de les marques i el nombre de visites al web en els mesos d’estiu. El juny, juliol i agost el portal ha registrat un augment del 15% de visites i ha superat la xifra de més de mig milió d’usuaris.

Pel que fa a les xarxes socials que el Patronat de Turisme utilitza per comunicar-se directament i àgil amb el públic final a través de notícies, debats i participacions del visitant, la pàgina Costa Brava Pirineu de Girona del Facebook supera ja els 18.000 fans, mentre que la pàgina en anglès del Facebook visitcostabrava registra un important augment en el nombre de seguidors gràcies a la campanya desenvolupada a la xarxa per captar admiradors al llarg del mes de juliol. Actualment aquesta pàgina té ja 1.352 admiradors.