Costa Brava, plató de cinema

Tossa de Mar i la Costa Brava són l’escenari de la pel·lícula What about love


MARç 2014

 La pel·lícula What about love, dirigida per Klaus Menzel, protagonitzada per Marielle Jaffe i Miguel Ángel Muñoz, i en què també intervenen Sharon Stone, Andy García i José Coronado, s’ha rodat a la Costa Brava i en poblacions com Tossa de Mar els darrers quinze dies de setembre.

La pel·lícula és un drama romàntic que explica la història d’amor de dos joves i transcorre en diversos països d'Europa com Romania i Catalunya, a més dels Estats Units. Està produïda per Castel Film, Accident Film i Gondola Films.

Els nucli urbà de Tossa de Mar i Lloret de Mar són alguns dels escenaris on han rodat els actors José Coronado, Miguel Ángel Muñoz i Marielle Jaffe, mentre que l’actriu Sharon Stone i l’actor Andy Garcia ja van rodar les seves escenes als Estats Units.

Anteriorment, el mes de juny, l’Escala i altres localitats de la Costa Brava van ser l’escenari de la nova producció dirigida per Roger Gual titulada Menú degustación, produïda per Zentropa International Spain (del director danès Lars Von Trier) i la productora irlandesa Subotica Entertainment.

En la producció de What about love el Patronat de Turisme ha col·laborat en les localitzacions, en la gestió i contractació de serveis –allotjaments, transports– i també en la gestió de permisos de filmació.El film té el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que vol promocionar la Costa Brava a través del setè art.