Costa Brava Cruise Ports

Neix la marca Costa Brava Cruise Ports per promocionar els ports de Roses i Palamós en el sector creuerístic internacional.


MARç 2014

La Seatrade Med s’ha celebrat enguany a Marsella del 27 al 29 de novembre. La fira de creuers més important de la Mediterrània va acollir la presentació oficial de la nova marca comercial Costa Brava Cruise Ports que persegueix identificar, unificar i promoure l’activitat de creuers en els ports de Roses i Palamós en el mercat internacional de creuers i incentivar la dinàmica econòmica al territori.

Aquesta marca és la suma dels esforços de sis institucions que treballen conjuntament –Ports de la Generalitat, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’Ajuntament de Roses, l’Ajuntament de Palamós, la Cambra de Comerç de Girona i la Cambra de Comerç de Palamós– en el marc d’un acord per promocionar conjuntament els ports de Roses i Palamós i el seu entorn, en un sector que, segons els experts, encara té expectatives de creixement.

Així mateix, en aquest marc es va presentar la nova pàgina web www.costabravacruiseports.com que ha estat concebuda com una de les principals eines de difusió i presentació dels dos ports, dels municipis de Roses i Palamós i de l’entorn històric, cultural, gastronòmic i d’oci que la Costa Brava ofereix als seus visitants.

El contingut del nou portal, actualment en anglès i properament en català i castellà, té un apartat portuari en què es presenten les característiques tècniques, els equipaments i els serveis que ofereixen ambdós ports a les navilieres i als passatgers. L’apartat turístic té un paper clau per potenciar la projecció turística de la Costa Brava i difondre les activitats que els turistes de creuer poden fer a Roses i Palamós i als punts més emblemàtics de les comarques gironines.

A la presentació de la nova marca i del web van assistir companyies navilieres, operadors turístics, autoritats portuàries, membres de Medcruise, premsa internacional i els principals representants del sector dels creuers.