Conveni amb Renfe

Acord de col·laboració per promocionar els serveis de transport en ferrocarril de Renfe i la demarcació de Girona en el mercat estatal.


MARç 2014

Com a punt destacat en el marc de Fitur 2013 i arran de la posada en marxa del TAV Madrid-Barcelona-Girona-Figueres, el dijous 31 de gener, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Renfe van formalitzar un conveni de col·laboració per promocionar conjuntament els serveis de transport en ferrocarril de Renfe i la demarcació de Girona, especialment com a destinació de turisme de negocis, congressos i convencions dins del mercat espanyol i català.

El conveni estableix que es pugui disposar de descomptes en bitllets de tren de l’operadora Renfe per a persones que viatgin a la demarcació de Girona per turisme de negocis, congressos i convencions; la presència de la marca i d’enllaços als portals respectius; l’organització de viatges de familiarització per a agents de viatges i periodistes, i la realització d’accions de comàrqueting.

A l’acte de signatura van participar Julio Gómez-Pomar Rodríguez, president de Renfe, com a representant de la companyia Renfe, i Ramon Ramos, conseller director del Patronat, com a representant del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Aquest conveni signat amb Renfe és una de les primeres actuacions que el Girona Convention Bureau, incorporat des de gener al Patronat de Turisme, endega per impulsar i reposicionar el turisme de congressos, reunions i convencions de la demarcació gironina al mercat estatal.