Consolidació del port de Palamós

El port de Palamós és el nou membre de la Junta Directiva de Medcruise.


MARç 2014

A mitjans d’octubre Medcruise, associació de ports de creuers del Mediterrani, va celebrar la seva 39a assemblea en la qual el port de Palamós va ser nomenat membre de la Junta Directiva. La missió de Medcruise és promoure la indústria de creuers a la Mediterrània i els seus mars adjacents i vetllar pel creixement de la indústria dels creuers. L'associació té actualment 55 membres que representen 78 ports de la regió mediterrània.

Amb la inclusió a la Junta Directiva de Medcruise del port de Palamós, de la que n’és soci des del 1998, el port guanyarà visibilitat i intervindrà activament en el pla d’accions dels propers tres anys.

El 2011 el port de Palamós bat rècords en nombre d’escales i creueristes: 36 escales i més de 33.000 passatgers. Quan falten dos mesos perquè finalitzi la temporada, el port de Palamós està fent la millor temporada de la seva història en el sector dels creuers.

Al llarg de la temporada, importants companyies de creuers han fet escala en aquest port de la Costa Brava: MSC, Thomson Cruises, Seabourn Cruise Line, Windstar Cruises, Compagnie des Iles du Ponant i d’altres.