Concurs Facebook

Es dinamitza el canal Facebook Costa Brava Pirineu de Girona amb concursos i premis d’estades, àpats i activitats.


MARç 2014

Per potenciar la presència de l’oferta turística de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona a les xarxes socials i donar visibilitat a diferents esdeveniments de la província, durant el mes de febrer s’han dut a terme dos concursos a la pàgina de Facebook Costa Brava Pirineu de Girona.

El primer dels concursos s’ha celebrat amb motiu del Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres, i s’ha ofert als participants la possibilitat de guanyar una entrada doble vip amb sopar i accés a la zona de backstage, com també una nit d’allotjament en un hotel de Figueres.

En segon lloc s’ha dut a terme un concurs per promocionar la Volta Cerdanya Ultrafons, en el qual se sorteja una inscripció individual per participar en una de les curses. A través d’aquestes iniciatives es pretén dinamitzar l’activitat de la pàgina, promocionar els esdeveniments i donar visibilitat a les diferents empreses, associacions i municipis de la destinació.

En el transcurs de l’any, el Patronat de Turisme impulsa una nova campanya de concursos a Facebook que consta de tres grans concursos, amb múltiples premis en cadascun, que es promocionaran durant un mes sencer a la xarxa. Amb aquesta nova línia es pretén augmentar el nombre de participants i fer més atractius els concursos, de manera que s’assoleixi una millor promoció i més difusió de la pàgina.