Concurs a Facebook

Cent premis a la campanya de Setmana Santa de la pàgina de Facebook.


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona impulsa una nova campanya de promoció a Facebook, Costa Brava Pirineu de Girona, per potenciar la presència de l’oferta turística de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona a les xarxes socials i donar suport a les empreses del sector. Actualment la pàgina té 33.611 seguidors i s’espera veure incrementat aquest nombre quan finalitzi la campanya.

Al llarg de l’any es duran a terme tres grans concursos premiats amb estades, àpats i activitats cedits per les empreses i entitats del sector turístic de la demarcació de Girona.

El primer dels tres grans concursos se celebra coincidint amb la Setmana Santa i es promociona a les xarxes del 15 de març al 15 d’abril. En aquesta ocasió s’ofereixen 109 premis als participants que resultin guanyadors en el concurs. Les empreses col·laboradores en la campanya rebran mencions a Facebook i Twitter durant els dies que duri el concurs de manera que es generi tràfic a les seves pàgines i aconsegueixin augmentar el nombre de seguidors, així com la seva interactivitat.

Els usuaris de la xarxa poden participar en la campanya accedint a l’aplicació del concurs de la pàgina Costa Brava Pirineu de Girona amb l’únic requeriment que han de ser seguidors de la pàgina. Optaran als premis els participants que expliquin quina és la seva escapada ideal i opcionalment vulguin compartir-la al seu mur per donar viralitat a l’acció.

En finalitzar el concurs es durà a terme el sorteig de guanyadors i premis a través de la pàgina random.org.

Amb aquesta nova línia el Patronat de Turisme Costa Brava Girona pretén augmentar la interacció amb els seguidors i el compromís de marca, de manera que s’assoleixi una millor promoció, i vagi augmentant el nombre d’ambaixadors digitals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.