Canal Wikiloc

El portal de la Costa Brava i el Pirineu de Girona incorporarà el canal Wikiloc.com per promocionar el territori i les activitats de turisme actiu mitjançant la utilització de rutes georeferenciades.



MARç 2014

El Patronat de Turisme i l’empresa gironina Wikiloc Outdoor S.L, propietària i gestora del portal Wikiloc.com, materialitzaran en breu el projecte d’implementar el Wikiloc de la Costa Brava i el Pirineu de Girona que permetrà promocionar les comarques gironines mitjançant la utilització de rutes georeferenciades. L’usuari del canal i el visitant de la destinació disposaran d’un nou servei i una nova manera de descobrir les activitats de la destinació gironina tot fomentant el turisme actiu.


Wikiloc.com és el portal web gironí de rutes georeferenciades creades i compartides per usuaris d’arreu del món. Ofereix la possibilitat de crear i representar les pròpies rutes georeferenciades, segons diferents categories i temàtiques, i mostrar punts d’interès del territori. L’eina permet visualitzar la ruta en diferents formats de cartografia i també en 3D a Google Earth, descarregar rutes a dispositius GPS, disposar d’informació addicional del recorregut com ara perfil d’alçada, distància recorreguda, desnivells acumulats o grau de dificultat, afegir comentaris dels usuaris i rebre avisos, afegir informació com ara documents adjunts (pdf) i visualitzar la capa de punts d’interès així com també incorporar fotografies i vídeos de les rutes.