Campanya a Eurosport pels Jocs Olímpics

El canal Eurosport difon imatges de la Costa Brava durant els Jocs Olímpics de Londres 2012.


MARç 2014

Les retransmissions televisives dels Jocs Olímpics de Londres a través del canal Eurosport són el marc en el qual es projecten, del 27 de juliol al 12 d’agost, els dos anuncis de vint segons cadascun de la campanya de la Generalitat per a l’estiu 2012 «Catalunya, m’agrada compartir» i que se centra en imatges de la Costa Brava.

Eurosport difon un anunci genèric que conté imatges aèries de la destinació extretes del vídeo promocional produït pel Patronat de Turisme The essence of the Mediterranean, i incorpora la cançó T’espero (a Catalunya), composada per Marc Parrot i interpretada per la cantant Beth, com a banda sonora. També emet un segon anunci, més específic, sobre les activitats de turisme actiu a la destinació: senderisme, vela, golf, salt en paracaigudes, etc.

La campanya a Eurosport, finançada íntegrament per la Generalitat de Catalunya a través de l’Agència Catalana de Turisme, ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i té per objectiu reforçar la destinació catalana al mercat europeu.

La dimensió de l’esdeveniment i la cobertura europea del canal Eurosport –que arriba a 59 països, en 20 idiomes i té una mitjana de 18 milions de telespectadors diaris– permeten arribar de manera massiva a una audiència molt important de persones interessades en gaudir d’unes vacances a Catalunya.