Càmeres web

8 càmeres web situades en diferents poblacions gironines permeten als visitants conèixer, en una seqüència de 24 hores, la informació meteorològica de la destinació.


MARç 2014

El 23 de maig el Patronat de Turisme va posar en funcionament al portal oficial de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona un nou microlloc web amb informació meteorològica de la demarcació a través de diferents càmeres web instal·lades al territori.

Des del portal es visualitza el temps en una seqüència de 24 hores a través de 8 càmeres que TV3 té situades a la demarcació de Girona. Més concretament, a la Costa Brava i el Pirineu de Girona, es visualitza el temps a través de vuit càmeres web situades en poblacions i indrets com Banyoles, Girona, L’Estartit, La Molina, Lloret de Mar, Masella, Palamós i Sant Feliu de Guíxols.

Cada càmera web presenta una seqüència d’imatges preses durant les 24 hores prèvies acompanyades d’una breu descripció de la població o de l’indret on està situada la càmera, així com de visites recomanades que periòdicament s’aniran canviant i enllaçant per obtenir més informació.