Calendari de fires

Cinc fires de turisme noves s’incorporen al calendari de fires 2013 del Patronat de Turisme fins a sumar-ne un total de vint-i-cinc.


MARç 2014

El 2013 el Patronat de Turisme Costa Brava Girona participarà directament en un total de vint-i-cinc fires de turisme nacionals, estatals i internacionals —quatre fires menys que en l’edició anterior— i en dotze d’aquestes fires ho farà amb productes específics: golf, natura i turisme actiu, creuers, congressos i convencions, i gastronomia.

Durant aquesta campanya, el Patronat assistirà a cinc fires de turisme noves que tindran lloc a països com França, Rússia, Ucraïna i Xina. La participació a fires especialitzades com, per exemple, la Golden Dolphin de Moscou o el Salon Nautique a Le Cap d’Agde, a França, es produeix per l’interès específic dels membres del Club de Màrqueting de Natura i Turisme Actiu del Patronat de Turisme.

Aquest any el Patronat de Turisme estarà present a les fires de turisme de referència en l’àmbit estatal i internacional amb l’objectiu de potenciar actuacions directes adreçades al canal professional, a operadors tant nacionals com internacionals especialitzats, amb els quals s’establiran contactes per conèixer a fons com i què programen a les destinacions gironines.

L’objectiu és vincular-se directament amb el canal professional pel que fa a la presència al seu catàleg, apropar l’empresari al canal i potenciar les marques amb el conjunt de l’oferta turística.

Mentre a Madrid se celebra Fitur 2013, el Patronat de Turisme participa a la fira Salon des Vacances de Brussel·les, a Bèlgica, i es prepara per assistir a les fires International Fair Tourism de Belgrad, a Sèrbia, i a la Golden Dolphin de Moscou, a Rússia. Prèviament, del 19 al 27 de gener, el Club de Turisme Natura Actiu del Patronat de Turisme va participar a la fira especialitzada en turisme nàutic Boot de Düsseldorf, a Alemanya.

Durant l’any 2013, a més de participar en les fires de turisme més importants del sector, es duran a terme un seguit d’accions promocionals en espais públics de ciutats com ara Barcelona, Sant Sebastià, Narbona i París, entre d’altres.