Blogtrip de salut i bellesa

Els empresaris turístics del sector de la salut, la bellesa i el benestar impulsen el primer blogtrip especialitzat a la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona.


MARç 2014

Del 19 al 23 d’octubre, el Club de Màrqueting de Salut i Bellesa del Patronat de Turisme Costa Brava Girona va organitzar per primera vegada un blogtrip per donar a conèixer les teràpies de salut i benestar personal de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona a sis periodistes de referència i líders d’opinió a les xarxes socials i col·laboradors de publicacions femenines i de salut.

Van participar al viatge prescriptores i opinadores de referència de l’Estat espanyol a Internet de l’àmbit de la salut, el benestar i la bellesa. Els blocs del sector de bellesa, que contenen informació de productes, establiments i destinacions, creixen constantment i el seu abast arriba a milions d’usuaris a tot l’Estat. Les participants que van visitar la demarcació són un referent a la xarxa i en l’àmbit periodístic: Rosy Martínez de Burgos és periodista col·laboradora de les revistes Woman, Man, Onda Radio i gestora del bloc formulabelleza; Beatriz Peña escriu al suplement del diari El País des de fa vint anys i té el primer bloc de bellesa de l’Estat espanyol, bellezapura; Anna Farran escriu articles a la revista en línia gentesingle i col·labora també amb revistes com Dunia, Mía, Ser Padres, Clara, Lecturas; Julia Girón ha col·laborat al suplement Yo Dona fins que fa uns mesos li van proposar entrar a l’equip de redacció de la nova revista en línia mujer; Beatriz Alegría col·labora en diferents mitjans en línia com styldevivre, i, finalment, Carmen Corona, periodista que treballa al diari en línia teinteresa en la secció de bellesa i salut.

L’objectiu d’aquesta acció, impulsada per les empreses que integren el Club de Màrqueting de Salut i Bellesa del Patronat de Turisme, era fer conèixer l’oferta de qualitat d’aquest producte tan específic a aquell públic que busca unes vacances o estades per tenir cura del cos, fer salut i relaxar-se en espais concebuts amb aquesta finalitat i en un entorn natural i paisatgístic excepcional. 

Durant cinc dies va tenir lloc un viatge de descoberta i vivencial en el qual les participants de l’acció no solament van conèixer i provar les novetats en tractaments i teràpies d’aigües, vins, cures dietètiques, protocols en manipulacions de fisioteràpia dels establiments i centres especialitzats de la demarcació, sinó que també van fer un circuit turístic des del Pirineu fins al litoral de la Costa Brava que els va permetre conèixer la destinació. Establiments com l’Hotel Grèvol Spa, El Resguard dels Vents, Hotel Peralada Wine Spa, Hotel & Spa Terraza, Hipócrates Curhotel, Hotel Guitart Monterrey 5*, Hotel & Spa Cala del Pi i Balneari Vichy Catalán van participar en l’acció de màrqueting i comunicació. El viatge es va complementar amb sortides i excursions, visites culturals i degustacions gastronòmiques i enològiques.

El blogtrip de salut i bellesa a la demarcació de Girona es va poder seguir des dels perfils @costabrava, en català i castellà, i utilitzant l’etiqueta  #inCostaBrava.

Web oficial de salut i bellesa de la Costa Brava i el Pirineu de Girona