BITTS Costa Brava

Neix el bloc oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona: BITTS Costa Brava.


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona crea BITTS Costa Brava, el bloc oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, amb l’objectiu d’adaptar-se a les noves tendències i necessitats del mercat turístic i incrementar la notorietat de la marca a les xarxes. Vol ser, així mateix, un canal més a favor de la construcció de la marca turística i del territori entre els gestors de la marca, els agents del sector i el públic.

BITTS (Business Innovation Technology Tourism Society) Costa Brava té la voluntat de ser un canal interactiu d’informació, opinió i debat que permeti donar a conèixer més i millor el territori, elements innovadors i, evidentment, les opinions independents dels blocaires participants. Aquest és un projecte innovador i engrescador que compta amb un grup de col·laboradors especialitzats en turisme, màrqueting, comunicació, periodisme, relacions públiques, planificació territorial, xarxes i comunicació social, música i arts escèniques, enologia i golf, que provenen de diversos àmbits i tenen perfils diferents. Entre els blocaires col·laboradors hi ha Anna Vicens, Dani Chicano, Eduard Batlle, Eduard Costa, Jaume Marín, Jordi Casassayas, Josep Guardiola, Maribel Vela, Mercè Vilà-Clara, Montse Ferrer, Ricard Camó, Francesc Grau i José Antonio Donaire. Els blocaires aportaran una visió directa, clara i moderna de la nostra realitat.

El bloc oferirà un mínim de tres apunts setmanals i es comentaran temes d’interès de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Hi haurà diferents temàtiques, des de gastronomia i restaurants fins a activitats, allotjaments, espectacles, cultura, vins, novetats turístiques, i tot allò que pugui proporcionar un contingut atractiu del territori.