Benchmark Provença

Professionals del sector turístic gironí intercanvien experiències i aprofundeixen en estratègies turístiques a la Provença


MARç 2014

Sis representants dels subsectors dels hotels, càmpings, residències i cases de turisme rural gironins, d’estacions d’activitats nàutiques de la Costa Brava i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona van viatjar a la Provença per conèixer de primera mà les estratègies de màrqueting, promoció i comercialització de productes i destinacions d’aquesta regió francesa.

L’objectiu de l’acció era conèixer destinacions similars a la Costa Brava i el Pirineu de Girona que treballen productes turístics equiparables als gironins i estimular l’intercanvi entre professionals francesos i catalans. El programa de visites professionals va incloure reunions amb els màxims responsables de turisme de les localitats de Les Baux i Marsella, la plataforma de promoció de FlyProvence, diferents allotjaments i càmpings, i l’estació nàutica de Saint-Cyr-sur-Mer. També van visitar la Cambra Regional d’Agricultura de Var per conèixer la Route des Vins de Provence que promou l’equivalent a la Ruta de Vins DO Empordà.