Associacionisme i cooperació en el sector

El Dia Mundial del Turisme, la trobada anual de l’Associació de càmpings de Girona i la novena trobada anual de l’Associació Turística d’Apartaments reuneixen els professionals del sector gironí entorn d’assemblees, conferències i esdeveniments commemoratius.


MARç 2014

El sector turístic gironí va celebrar el Dia Mundial del Turisme amb una trobada al Castell de Biart, a Masarac, el 27 de setembre, on es van reunir representants d’organismes, entitats i empreses de la indústria turística. Durant la jornada es van organitzar diversos actes de celebració i parlaments. La celebració va finalitzar amb un dinar per a tots els assistents.

L’endemà, el 28 de setembre, l’Associació de Càmpings de Girona va celebrar la reunió de l’Assemblea General Ordinària de l’entitat a la qual van assistir 60 membres de l’associació. La jornada es va iniciar amb la reunió dels empresaris de l’associació; seguidament es van lliurar els premis que atorga l’entitat i, per acabar, es va organitzar una conferència.

Finalment, el dijous 30 de setembre, els empresaris que formen part de l’Associació Turística d’Apartaments es reuneixen a l’hotel La Costa de Pals per celebrar la novena trobada anual de l’ATA. La reunió té com a objectiu aplegar els membres de l’entitat per fer un intercanvi d’impressions i consolidar l’associació. Durant la trobada es fa una xerrada i una presentació i es lliura el premi de l’associació, el Sol de la Costa Brava, a Josep Company i Molar, soci fundador de l’associació des del 1993 fins al 2009.

A les tres trobades, que apleguen representants d’organismes, entitats públiques i privades i empresaris del sector turístic, assisteixen i participen activament el president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Enric Vilert, i la directora del Patronat, Dolors Batallé.

Des del Patronat es promou l’associacionisme empresarial i la cooperació pública i privada per obtenir una destinació turística més competitiva, de qualitat i amb objectius comuns.