Accions promocionals

El Patronat promociona els productes «salut i bellesa» i «cultura» de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en els mercats espanyol i dels països del Benelux amb l’organització de cinc viatges de premsa.


MARç 2014

En el marc del Pla d’Accions 2009 del Patronat de Turisme, es preveu l’organització i realització de cinc viatges de premsa per promocionar específicament els productes de salut i bellesa i cultura en els mercats estatal i del Benelux durant la segona meitat d’agost i la primera quinzena de setembre. Aquestes actuacions promocionals permeten també introduir altres productes turístics que ofereix la destinació de manera que s’amplia el valor de l’estada dels professionals de la comunicació a la nostra zona.

El Club de Salut i Bellesa del Patronat de Turisme, amb la participació activa dels seus 22 establiments, porta a terme quatre viatges de premsa a través dels quals mostra als participants la varietat, diversitat i qualitat de l’oferta de balnearis, centres de salut, establiments amb spa i altres equipaments de la demarcació de Girona. Entre els mitjans de comunicació que prenen part en les accions de descoberta i coneixement de la destinació, hi ha les revistes Woman, Vanidad, Edimoda, Mía, Top Madrid i el diari El Mundo.

El Patronat de Turisme i Turisme de Catalunya col•laboren també en l’organització del viatge de premsa de temàtica cultural que tindrà lloc del 3 al 6 de setembre coincidint amb la celebració de la Fira d’Indians de Begur. El programa de visites que realitzarà el grup de sis periodistes holandesos i belgues que participa en el viatge, inclou la visita a diverses poblacions costaneres integrades en la xarxa de municipis indians, espais d’interès natural de gran valor paisatgístic, degustacions gastronòmiques i Menú del Centenari, entre d’altres, a fi de destacar el valor dels atractius naturals, patrimonials i turístics de la destinació Costa Brava en tant que es promociona el Centenari. Periodistes de les publicacions Kampeertourist, Travel 2, Beauty Expressions i Car & Bus Magazine participen en aquest viatge de premsa.

Com a resultat de la visita que els periodistes realitzen a la destinació, es publicaran diversos articles i reportatges per mitjà dels quals es persegueix captar l’interès del lector i atraure visitants a la destinació.