Accions promocionals a públic final

La demarcació de Girona i les ciutats gironines de l’AVE es promocionen a la fira Expotren de Lleida i a la concentració Hardy Butts de Lloret de Mar.


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, en representació del conjunt de l’oferta turística de la demarcació de Girona i presentant les ciutats AVE gironines, va participar per primera vegada al Saló Expotren de Modelisme i Turisme Ferroviari, amb un punt d’informació compartit amb la ciutat de Figueres des del qual van promocionar els productes i serveis turístics en el mercat català de proximitat els dies 12 i 13 de juny.

El Patronat de Turisme va informar als visitants de la mostra d’aquells productes i serveis turístics relacionats amb la gastronomia –campanyes gastronòmiques i fires de productes alimentaris–, la cultura –rutes, visites i festivals musicals d’estiu i altres esdeveniments–, les activitats de turisme actiu, –com les vies verdes, antigues vies de tren– i les activitats nàutiques, entre d’altres.

Per la seva banda, Lloret de Mar va acollir els dies 11, 12 i 13 de juny la segona edició de la concentració de motos Custom Hardy Butts. El Patronat de Turisme Costa Brava Girona va situar un punt d’informació al passeig Marítim de Lloret de Mar per promocionar l’oferta turística de la Costa Brava entre els participants i visitants de la concentració Hardy Butts.

Més de 2.000 motoristes de tot Europa (França, Regne Unit, Portugal, Rússia, Alemanya i Itàlia) van mostrar l’àmplia varietat de models Custom a Lloret de Mar. A banda de l’exhibició de vehicles durant tot el cap de setmana, els visitants van poder gaudir gratuïtament d’espectaculars activitats com un show bike, una fira amb tota classe d’articles vinculats a Harley Davidson i a la seva personalització, servei tècnic, voltes de prova, concerts de música, festes privades, una desfilada el dissabte al vespre, una ruta per la Costa Brava, kids club per als més petits i la presència dels millors especialistes del món en la transformació de motos Custom.