Accions promocionals

Vint-i-quatre accions promocionals adreçades a agents de viatges, premsa especialitzada en turisme i públic final centren l’activitat del Patronat de Turisme del mes de setembre.


MARç 2014

El Patronat incrementa la seva activitat promocional durant el mes de setembre amb l’organització i realització de vint-i-quatre accions promocionals que tenen com a objectiu difondre i comercialitzar l’oferta turística de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona en els mercats emissors de turisme estatal i internacional de les nostres destinacions.


Disset viatges de premsa i familiarització de temàtica molt variada s’han realitzat a les comarques gironines, als quals han participat 65 periodistes i 13 agents de viatges. Els programes de visites que van dur a terme tractaven temes culturals –com els indians o el triangle Dalinià–, gastronòmics –restaurants que serveixen el Menú del Centenari– i el mateix Centenari de la Costa Brava, entre d’altres. La procedència dels participants ha estat majoritàriament europea (França, Benelux, Anglaterra, Rússia, Suïssa) tot i que també hem rebut visites de mitjans de comunicació xinesos i japonesos.

Durant el mes de setembre també s’ha assistit a dues fires de turisme adreçades al públic final i s’han organitzat dos workshops –un de genèric i un altre de producte específic: golf– que han reunit empresaris turístics gironins amb operadors turístics polonesos i anglesos, respectivament.