Accions de golf

Dos tornejos europeus i un viatge de premsa promocionen l’oferta de golf gironina


MARç 2014

El Club de Màrqueting de Golf de la Costa Brava i el Pirineu de Girona va participar als villages de dos tornejos europeus celebrats el setembre per a professionals del sector. Del 5 al 8 de setembre, al camp de golf suec Vasatorps GK, va tenir lloc el Helsingborg Open del torneig Ladies European Tour, i posteriorment del 12 al 15 de setembre al camp Kennemer Golf & Country Club de la ciutat holandesa de Zandvoort es va celebrar la competició masculina KLM Open.

En ambdós esdeveniments esportius, el Club de Màrqueting de Golf de la Costa Brava i el Pirineu de Girona va ser-hi present dispensant informació i assessorant els visitants sobre l’oferta de camps i serveis específics i complementaris de la destinació. Alhora, es van organitzar sortejos i promocions entre els assistents per estimular el seu interès.


Del 18 al 20 de setembre el Club de Màrqueting de Golf va organitzar, juntament amb l’agència de relacions públiques britànica Landmark Media, un viatge de premsa per a quatre periodistes de mitjans especialitzats: Golfonline i Dansk Golf, de Dinamarca, Golf & Spa Magazine, de Bulgària, i Today’s Golfer i Ham & High Series, del Regne Unit. Durant el viatge de premsa es van dur a terme diferents visites a establiments i camps membres del Club de Màrqueting de Golf, i els periodistes van poder conèixer les instal·lacions i fer contactes amb els representants de cada empresa per a posteriors col·laboracions.