Acció promocional a mitjans de comunicació

El Patronat de Turisme i Turespaña mostren l’oferta cultural, gastronòmica i turística de la Costa Brava a un grup de periodistes italians.


MARç 2014

Amb motiu de l’exposició dedicada a Salvador Dalí que acollirà la ciutat italiana de Milà durant cinc mesos, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Turespaña organitzen un viatge de premsa per a periodistes de mitjans italians amb l’objectiu de donar-los a conèixer el triangle dalinià i la destinació Costa Brava.

Durant quatre jornades, els periodistes dels mitjans Il Sole 24 Ore, Il Venerdi di Repubblica, Panorama, 24 Ore Cultura i del programa de televisió Nonsolomoda visiten els espais dalinians i coneixen altres localitats turístiques de la zona com Begur, Pals i Girona. També fan una visita a un celler de la DO Empordà i descobreixen la gastronomia de la zona a través d’una classe de cuina i àpats de degustació.

L’objectiu d’aquest viatge és presentar-los la Costa Brava que va inspirar Salvador Dalí i mostrar-los el conjunt de la seva oferta turística a fi d’aconseguir fer-ne difusió en el mercat italià mitjançant la publicació de diversos articles i reportatges.