Acció promocional a Milà, Itàlia

L’obra de Dalí i el conjunt de l’oferta turística de la Costa Brava actuen com a motor d’atracció turística en el mercat italià dins del marc de l’acció promocional «Spagna a Milano».


MARç 2014

El Patronat de Turisme promociona el conjunt de l’oferta turística de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona coincidint amb l’inici de l’exposició de Salvador Dalí al Palazzo Reale de Milà i l’acció promocional «Spagna a Milano» organitzada per Turespaña a final de setembre.

En el marc de l’acció promocional «Spagna a Milano», organitzada per Turespaña a la ciutat italiana de Milà del 27 de setembre al 9 d’octubre, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, juntament amb l’Agència Catalana de Turisme, Lleida i altres destinacions espanyoles, participen en la promoció de la destinació en el mercat italià.

La promoció consisteix a emplaçar diversos punts d’informació turística itinerants en quatre espais cèntrics de la ciutat des dels quals el Patronat oferirà informació als visitants en relació amb la destinació turística.

Coincidint amb l’inici de l’exposició de Salvador Dalí que el Palazzo Reale de Milà acull del 22 de setembre de 2010 al 30 de gener de 2011, el Patronat de Turisme, juntament amb el tren Elipsos, situaran a l’accés de l’espai expositiu un punt d’informació turística de les comarques gironines del 22 al 29 de setembre a fi de presentar al visitant de l’exposició aquest espai geogràfic tan estretament vinculat a l’artista empordanès.

El 20 de setembre va tenir lloc la presentació de l’exposició davant la premsa italiana. A la presentació va assistir Dolors Batallé, directora del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i també Montse Aguer, directora del Centre d’Estudis Dalinians de la Fundació Gala-Salvador Dalí.

Amb anterioritat a aquesta acció promocional i coincidint amb l’exposició de Salvador Dalí de Milà, el Patronat de Turisme va convidar, del 13 al 16 de juliol, un grup de set periodistes de mitjans italians per tal que descobrissin en un viatge de premsa i prospecció els tres museus dalinians i les particularitats del litoral gironí i del seu rerepaís de la mà de diferents professionals i empresaris del sector turístic gironí.