Acció a Amsterdam

La marca Costa Brava es promociona amb el FC Barcelona


MARç 2014

Amb motiu del partit de la UEFA Champions League que el FC Barcelona va jugar contra l’AFC Ajax d’Amsterdam el 26 de novembre a la capital holandesa, la Universitat d’Amsterdam va acollir la conferència «El Barça i la cultura catalana», en la qual també va participar el Patronat de Turisme Costa Brava Girona per promocionar les destinacions turístiques Costa Brava i Pirineu de Girona entre universitaris, mitjans de comunicació i diversos operadors turístics holandesos.

La conferència a la Universitat va acabar amb la presentació i projecció del vídeo promocional de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, seguit d’un àpat basat en productes de la gastronomia gironina. L’acció de difusió i promoció de la Universitat d’Amsterdam s’emmarca dins el conveni signat el setembre de l’any passat entre el Futbol Club Barcelona i l’Institut Ramon Llull per promoure la cultura catalana al món.

La projecció d’imatge i la notorietat de la marca Costa Brava i Pirineu de Girona surten beneficiades d’aquesta associació amb el FC Barcelona alhora que es contribueix a incidir en els mercats emissors de turisme europeus per a la destinació gironina.

Anteriorment, el mes de maig, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’Agència Catalana de Turisme i el directiu del FC Barcelona, Dídac Lee, van dur a terme una acció promocional a Xangai adreçada a mitjans de comunicació i operadors turístics en la qual el directiu blaugrana va actuar com a ambaixador de la Costa Brava a la Xina.