22.000 visitants a la Fira de Turisme i Gastronomia de Madrid

El Patronat de Turisme va organitzar un seguit d’esdeveniments culturals, promocionals i gastronòmics adreçats a captar l’interès del públic resident a l’àrea metropolitana de Madrid vers la demarcació de Girona.


MARç 2014

El Patronat de Turisme va realitzar una campanya promocional del Centenari de la Costa Brava a Madrid en el marc de la Setmana Cultural Catalana celebrada del 20 al 26 d’abril per la Generalitat de Catalunya i que va concloure amb l’organització de la Fira de Turisme i Gastronomia de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a la plaça Jacinto Benavente de Madrid del 24 al 26 d’abril. La mostra va comptar amb la participació de prop de 20 entitats del sector turístic gironí i diversos col•lectius de cuina de la demarcació. La fira va rebre més de 22.000 visitants en tres dies.

En aquesta ocasió, el format de la fira també seguia la línia d’imatge endegada pel Patronat amb els estands propis –Navartur, a Pamplona, Sevatur, a Sant Sebastià, SITC, a Barcelona, i Luxury Market, a Peralada.